Vad har denna dag att erbjuda?

Lördag förmiddag. Hela familjen sov till klockan 10 idag. Vet inte när det hände sist. Jacob skulle ta Iris på morgonen, så att jag skulle få sova ut. SÅKLART sover hon som en stock den dag då Jacob ska ta henne. Så röta han har! :)
Idag ska Jacob jobba eftermiddag. Jag hade egentligen tänkt åka och träna på förmiddagen men min förkylning ger sig inte riktigt. Känner mig fortfarande inte riktigt pigg. Men i morgon ska jag träna efter att Jacob har varit och jobb. Om jag så ska hosta och snyta mig igenom hela passet. Om det skulle känna mig risig i morgon också så får jag åka och gå på bandet i alla fall. Måste dra mig till gymmet. Känns säkert mycket bättre när jag väl är där!
Så vad har då denna dag att erbjuda mig och Iris. Mamma frågade om jag ville komma ut till byn och äta palt. Vet inte om jag ids åka ut dit idag. Men samtidigt.. Vad ska jag och Iris göra i stan idag? Jaja. Återstår att se vad vi hittar på för bus. Eller inget. Kanske bara myser på hemma!
Nu ska jag gå och börja göra i ordning för lunch. På återseende!

Det är dumt att säga att "jag lovar".

Åh, jag trodde verkligen att jag skulle skriva dagen efter. Tanken var så. Men jag har faktiskt ganska bra anledning till att jag inte skrev i min blogg i tisdags. Dagen flöt på som vanligt. Jacob var ledig på tisdagen så vi hade en heldag hemma. Tvättade, städade och sånt man gärna passar på att göra när man är två hemma. Mellan städningen och matintag så busade och lekte vi med vårat sköna lilla charmtroll! På tisdagseftermiddagen så åkte vi till byn för att fira farfars födelsedag. Det var många från släkten som kom, så det var trevligt att träffas lite grann. Iris lekte för fullt med kompis Sally. När vi kom hem efter firade av farfar så var Iris väldigt trött.. Utmattad näst intill. Hon hade inte sovit mer än en timme under dagen och det är alldeles för lite för henne. Men det fick vi sota för under natten. Orolig och dålig i magen och en tröstlös flicka resulterade att jag fick mig en kaskadspya över hela mig. Blä!
Men när vi började spåna i varför hon hade spytt insåg vi att hon under två timmar hade fått i sig lite väl mycket mat för hennes lilla kropp. 200 ml välling i bilen i hopp om att hon skulle sova där, en kvällsgröt när hon kom hem och sen en liten klunk välling när hon skulle lägga sig. Magen sa ifrån helt enkelt.  Efter detta så sov hon lugn som en filbunke, utan att vakna under hela natten för mat. Det förstår jag! :)
Så det är därför jag inte höll er uppdaterade under tisdagen!
På återseende. När säger jag inte ;)

Jag skäms.

Hoppsan! Jag är så dålig på att blogga. Jag trodde att jag skulle bli en sån där.. duktig en som hela tiden uppdaterar om livets alla små och stora händelser. Men tydligen inte :)
Livet rullar på för fullt, men nu när jag inte skriver här, eller är med Iris så försöker jag faktiskt vara ganska mycket på gymmet också. Det är i för sig ganska bra att åka dit istället för att sitta här. Men några minuter över har man ju hela tiden. Det är inte skäl att inte blogga faktiskt..
Jaja, nya tag!
Idag har Jacob varit ledig, så vi har haft en heldag hela familjen. Vi har egentligen inte gjort så mycket, men vi har har umgåtts hela dagen. Lika viktigt det. På morgonen gick jag igenom Iris klädlådor och kollade om jag kunde sälja något. Jag vet att det säkert är lite dumt att sälja av kläder innan man har "fått sina barn klart". Men det är ju inte säkert vi får någon fler flicka och får vi några kronor för en klänning som Iris aldrig mer kommer att använda, är det bra pengar att köpa nya kläder till Iris för. Har inte lagt ut mina "favorit" plagg och kläder som både flickor och pojkar kan ha. Det är värt att ha kvar!
Tycker att Tradera är helt fantastiskt. Jag gillar att göra fynd och känna att man har gjort en god affär. Klädaffärer är ju sällan det annars ;)
Jag köpte två stycken NOVASTAR tröjor till Iris förra månaden. De var visst använda en gång av ägaren. Man skulle aldrig tro att de inte var från en affär. Jag betalade en hundralapp per styck istället för fyra hundra per styck. Det är en god affär, som min kära svärfar skulle ha sagt.
Efter middagen så åkte hela familjen till gammelmormor Karin och gammelmorfar Evald och överaskade med ett besök. Det är så mysigt att åka och hälsa på dem, de uppskattar så mycket att man kommer och hälsar på och att de får träffa lilla Irran.
Nu har Iris somnat, så nu blir det en skön soffkväll. På återseende i morgon. Jag lovar!

Lördag morgon och redan hunnit göra så mycket!

God morgon och trevlig helg på er alla!

Idag har jag verkligen varit igång. Kl halv åtta på morgonen så vaknade Iris, så jag fick en härlig sovmorgon ;)
Vid nio tiden så tänkte jag att det var lika bra att få gjort handlingen, så jag packade in Iris i bilen. När jag väl hade handlat och det blev en hel del, då inser jag inte HUR jag ska få upp allt. Men med min envishet går allt, även detta!
Efter att ha varit iväg i drygt en timme så var lilla Irran så trött så hon fick lägga sig i sin säng och sova lite. Och det gör hon fortfarande! Skönt för då får jag lite gjort här hemma! Just nu står en köttfärssås på spisen och puttrar. Den är till i morgon då vår kyrka ska ha en heldag. Vår serveringsgrupp hade ansvar för maten! Skönt att få den gjort så man slipper stå med den i natt, för att man har helt glömt bort det. Så brukar det vara :)

Medan det står och puttrar står jag också med en hårfärg på skallen. Det börjar klia så jag anar att det är dags att skölja ut den :)

....Så Ja, nu var det utsköjt! Det blev bra! Min extremt fula utväxt försvann!

Nu hör jag att både Iris och Jacob vaknar till i sovrummet. Vi hörs!


RSS 2.0